Right Marktonderzoek

Bezoekadres:Emmawijk 55
 8011CN, Zwolle
 Plan je route

Provincie:Overijssel

Land:Nederland

Telefoon:038-4212185

E-mail adres:info@rightmarktonderzoek.nl

Website:https://www.rightmarktonderzoek.nl/

AoM Ranking:

U wilt de juiste beslissingen nemen voor uw organisatie? Hiervoor heeft u betrouwbare en volledige informatie nodig die niet altijd voorhanden is. Right Marktonderzoek kan het inzicht verschaffen waar u om vraagt. Wij zijn een full service marktonderzoeksbureau met een enthousiast, vakkundig en ervaren team dat gespecialiseerd is in het leveren van maatwerk.

Oordeel zelf of u krijgt wat wij beloven: een vakkundig en 'to the point' antwoord op uw onderzoeksvraag, want als u het écht wilt weten... Right Marktonderzoek.

Bedrijfsgegevens

Postadres:Emmawijk 55
 8011CN
 Zwolle

Provincie:Overijssel

Land:

Lid MOA:Ja

Research Keurmerk Groep:Nee

MOA gouden standaard:Nee

Gebruikt Onderzoek filter:Ja

Faciliteiten

Inhouse interviewruimte, Inhouse meekijkruimte (voor groepdiscussies/interviews, Inhouse ruimte voor groepsdiscussies/focusgroepen

geen film
Contactpersonen

Hans Homma
Directeur eigenaar
Telefoon: 038-4212185
E-mail adres: hhomma@rightmarktonderzoek.nl

Geert Hamstra
Projectleider, specialist KTO
Telefoon: 038-4212185
E-mail adres: ghamstra@rightmarktonderzoek.nl

Panelfaciliteiten
Branches

Advertising, Automotive, Bank- en verzekeringswezen, Fast moving consumer goods, Onderwijs

Typen onderzoek

Communicatieonderzoek, Evenementen onderzoek, Imago-onderzoek, Klanttevredenheidsonderzoek, Lezersonderzoek, Medewerkerstevredenheidsonderzoek, Mediaonderzoek, Naamsbekendheidonderzoek, Website-onderzoek

Onderzoeksmethoden

Deskresearch, Diepte-interview, Eye tracking, Face-to-face, Groepsdiscussie, Net Promoter Score, Observatie en registratie, Online onderzoek, Telefonisch onderzoek

Referenties

Brink's, ABN AMRO Verzekeringen, KLM, Endemol, Apple, Sky Radio, Noordhoff Uitgevers, Nationaal Restauratiefonds, ROC van Amsterdam, Hogeschool Rotterdam, Provincie Noord-Holland, Provincie Overijssel, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties, Douwe Egberts, ProRail

Reviews

Francois Rorijs - Manager HR
Pink and Nelson
10-06-2014

"De resultaten uit het gedane onderzoek waren snel beschikbaar, overzichtelijk en zeer goed bruikbaar. Voor de verschillende werkmaatschappijen heeft dit inmiddels al diverse beleidswijzigingen opgeleverd voor de korte, middellange en langere termijn."

"Voor het MTO van Compassion hebben we erg prettig samengewerkt met Right. Het resultaat helpt ons om nog beter de missie van de organisatie te realiseren met gepassioneerde en tevreden medewerkers."

Trycia Haaijes - Adviseur Communicatie
Gemeente De Fryske Marren
25-05-2016

"Voor het MTO van onze nieuwe gemeente De Fryske Marren hebben we erg prettig samengewerkt met Right. Er is goed met ons meegedacht om het onderzoek af te stemmen op onze situatie en Right reageerde flexibel en snel op onze vragen. Al met al was Right duidelijk zeer betrokken bij het proces."

"Via een pragmatische aanpak een helder, feitelijk inzicht in klanttevredenheid. Daar ligt voor SGS Search de toegevoegde waarde van Right Marktonderzoek."

Marijana Stoel
Stichting Paasheuvelgroep
04-04-2019

"Snelle opvolging, goede en heldere communicatie, de tijd die voor je genomen wordt. Alles bij elkaar, complimenten, ga zo door!”

Meintsje de Vries
NHL Stenden Hogeschool
18-07-2019

"Right zoekt goed aansluiting bij de behoeften van de klant. Goed contact gedurende het gehele traject. Persoonlijk en professioneel, ook naar onze partners toe."