De wereld van marktonderzoek is dynamisch, is constant in beweging. Dit vraagt om innovatieve en creatieve marktonderzoekers die de ontwikkelingen in de marktonderzoekbranche scherp volgen, trends zien en (bij voorkeur) de trends voor zijn. Wat gebeurd er allemaal in deze wereld? Dat lees je op onze blog-pagina. Hieronder een overzicht van alle actieve bloggers op Alles over Marktonderzoek.

Lees alle blogs

 


 

Tim ZuidgeestBlogger

Marktonderzoekbureau: Unravel Research
Geworteld in de consumentenpsychologie, laat Tim verrassende psychologische principes los in het landschap van het wereldwijde web. Gegrepen door inzicht, gedreven door techniek. Tim is co-founder van Unravel Research. Unravel Research past neuromarketing toe in drie fundamentele vertakkingen binnen marketing: reclame, productverpakkingen en online usability.

Lees alle blogs van Tim Zuidgeest


 

Durk BosmaBlogger

Marktonderzoekbureau: Inzicht & Impact
Durk Bosma is marktonderzoekspecialist. Met zijn bedrijf Inzicht & Impact helpt hij opdrachtgevers met het effectief en efficiënt inzetten van marktonderzoek. Hij is co-auteur van het standaardwerk ‘Wat is de vraag?’, over hoe je marktonderzoek zo opzet dat het precies antwoord geeft op de juiste onderzoeksvragen. Hij is als kerndocent verbonden aan Beeckestijn Business School.

Lees alle blogs van Durk


 

Roely GramanBlogger

Marktonderzoekbureau: Almere Marktonderzoek Advies
Roely Graman, directeur van Almere Marktonderzoek Advies (AMA). Zij ondersteunen organisaties o.a. op het gebied van klant-, product- en medewerkersvraagstukken, in zowel business-to-business als consumentenmarkten. De resultaten van onderzoeken leiden tot advies op het gebied van strategie, positionering, processen, producten en diensten, communicatie en segmentatie. AMA beschikt over ruim 20 jaar ervaring (sinds 1997).

Lees alle blogs van Roely


 

Reinoud BliekBlogger

Marktonderzoekbureau: Linkin Business
Reinoud Bliek is actief met Linkin Business (2007) waarbij zij waardevolle inzichten geven aan organisaties, bedrijven en ondernemers die onderbouwd naar de volgende fase willen met hun afdeling of bedrijf. Bovendien is hij sinds 2015 ook mede-eigenaar van social media bureau Kickstart Your Social Media waarmee zij campagnes, producten en bedrijven boosten door het structureel overnemen van deze activiteiten.

Lees alle blogs van Reinoud


 

Eelco MarkensteynBlogger

Marktonderzoekbureau: EM Onderzoek
Eelco Markensteyn blogt over eigen ervaringen, bespiegelingen op de wereld van het marktonderzoek, leuke trends en ontwikkelingen of andere wetenswaardigheden. Meer weten over Eelco? ga naar www.emonderzoek.nl. EM Onderzoek is lid van het Onderzoekerscollectief.

Lees alle blogs van Eelco


 

Jeroen ClaessensBlogger

Marktonderzoekbureau: Alert Marktonderzoek
Jeroen Claessens is directeur bij Alert Marktonderzoek, een onafhankelijk marktonderzoeksbureau voor Nederland en België. Alert stelt organisaties centraal bij het opzetten en houden van marktonderzoek. Hun klantgerichtheid uit zich in heldere communicatie, transparantie en een helder en gedegen onderzoeksresultaat met heldere adviezen.

Lees alle blogs van Jeroen


 

CheckMarketBlogger

Marktonderzoekbureau: CheckMarket
CheckMarket is een toonaangevend cloud-gebasseerd enqueteplatform. Lees de blogs van de experts van CheckMarket.

Lees alle blogs van CheckMarket


 

Walter LimpensBlogger

Marktonderzoekbureau: Neurensics
Walter heeft na zijn studies sociale psychologie en bedrijfskunde aan de wieg gestaan van Neurensics. Je kan hem alles vragen over gedragspsychologie, Nudging en keuze-architectuur. Maar ook over de impact van marketing op ons brein en hoe je dat kunt onderzoeken.

Lees alle blogs van Walter

Onze partners